+31(0)6-52856354 info@glazenwasserzundert.nl

Glazenwasser Zundert

Over Glazenwasserij Helmens

Glazenwasser Zundert en omstreken

Mijn Bedrijf is gevestigd in Wernhout gemeente Zundert waar ik samen met mijn prachtige gezin 2 zoons, 5 dochters en mijn vrouw schitterend wonen.
Ik heb in 2019 na 20 jaar ervaring opdoen bij een baas besloten om voor mij zelf te beginnen in dit geweldig mooie vak.

In de 20 jaar dat ik werkzaam was voor een baas heb ik al mijn papieren behaald voor onder andere Safe-sitten en werken met een hoogwerker beide erg nodig in dit vak omdat we vaak op grote hoogstens en bijna onmogelijke plekken moeten zien te komen. U ziet er is geen klus onmogelijk voor mij en daarbij ik hou van een uitdaging.
Ik werk op traditionele wijze met een sopje spons en zeem maar werk ook door middel van Telescoop bewassing uw ramen streep loos schoon.

Alles wordt mooi schoon gemaakt

Telescoop bewassing is uw ramen met Osmosewater en een borstel op een uitschuifbare stok streep loos te wassen. De stok kan tot wel 15 meter uitschuiven.
Osmosewater is water dat gezuiverd is, water waar echt niets meer in zit, water op zijn puurst, wat het dus mogelijk maakt uw ramen streep loos te wassen.
Sommige zeggen dat het veel langer schoon blijft doordat er geen kalk meer in het water zit dit geen vuil aantrekt. En uw draagt daarbij mee aan een schonere wereld omdat er geen sop aan te pas hoeft te komen. Of het nou een rijtjes huis, twee onder een kap, bedrijfspand of manege is alles word mooi schoon.
Niet alleen de ramen van uw woning of bedrijfspand geven de uitstraling aan uw woning of pand ook de afwerking zoals bijvoorbeeld de trespa delen, aluminium beplating, keralit allemaal materialen die veel belast worden door milieu invloeden en dus ook erg belangrijk om te reinigen voor langdurig behoud.

Zonnepanelen

De zonnepanelen op uw dak en uw dak krijgen ook een hoop te voorduren met het Nederlandse weer. Laat uw zonnepanelen regelmatig reinigen. Dat is geen probleem bij Glazenwasserij Helmens. Het geeft een mooie uitstraling aan uw woning en zo kunnen de zonnepanelen optimaal hun werk doen.

Gevel en terras

Uw gevel en terras hebben ook een hoop te voorduren, zeker na de herfst heb je een mooie groene alg en mos laag over je prachtige stenen tegels ook dit is geen probleem om te laten reinigen door Glazenwasserij Helmens.

Mijn klanten

Mijn klanten lopen heel erg uit een van rijtjes huizen, twee onder 1 kap, vrijstaand, villa’s, tot bedrijfspanden, maneges en kastelen. Dit is wat dit vak zo geweldig maakt. Ook de omgang met de mensen. Ik wil graag dat u tevreden bent, door uw opdracht zo goed en professioneel uit te voeren.

Afspraak maken

Ik kom graag bij u langs om vrijblijvend de werkzaamheden en het Tarief te bespreken en te bepalen. Vaak kan ik gelijk een prijsopgaven geven. Zo niet, dan ontvangt u binnen een week een offerte van mij. Na akkoord kom ik zo snel mogelijk bij u langs om alle werkzaamheden te verrichten.

Ik ben u als glazenwasser Zundert graag van dienst. Maak een vrijblijvende afspraak.